ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης σε συνδιοργάνωση με τη φωτογραφική ομάδα “Pixelscape” σας προσκαλεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας η οποία θα λάβει μέρος

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ 2022
ΩΡΑ 19:00
Συνεδριακός χώρος
Εκάβη (επάνω αίθουσα)

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της Ε.Φ.Ε. καθώς επίσης θα προβληθεί βίντεο με την ιστορία του. Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία συστήθηκε το 1952 ως μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα και είναι το παλαιότερο φωτογραφικό σωματείο στην Ελλάδα.

Σκοπός της είναι η ανάπτυξη της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και επιδιώκεται με κάθε πρόσφορο μέσον, όπως μαθήματα, διαλέξεις, εργαστήρια, διοργανώσεις φωτογραφικών εκθέσεων και προβολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέλος της μπορεί να γίνει κάθε Έλληνας ή ξένος υπήκοος αρκεί να αγαπά την φωτογραφία.

Η Ε.Φ.Ε. διατηρεί παραρτήματα και σε άλλες πόλεις της χώρας μας, την οποία εκπροσωπεί ενεργά και στο εξωτερικό. Από το 1954 είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φωτογραφικής Τέχνης (FIAP) και αποκλειστικός εκπρόσωπός της στη χώρα μας, ενώ από το 2005 είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Photo Festival Union.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://efe.com.gr/