Αγαπητοί φίλοι της φωτογραφίας

Η ομάδα “Greek Instagramers Events”, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την Wise Ram, διοργανώνει το Project #My_Katerini, στο πλαίσιο των δημιουργικών δράσεων που υλοποιεί για την ανάδειξη Ελληνικών ταξιδιωτικών προορισμών μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα social media.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της δράσης, 20 φωτογράφοι Instagramers της ομάδας “Greek Instagramers Events” από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Κατερίνης το διάστημα από 13 έως 15 Μαΐου, για να την γνωρίσουν, να ανακαλύψουν τις ομορφιές της και να τις αναδείξουν μέσα από αναρτήσεις φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα.

Διευκρινίζουμε ότι το project είναι ανοιχτό για όλους τους φίλους της φωτογραφίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν την ομάδα μας και να συμμετέχουν στην δράση #My_Katerini.
Ιδιαίτερα για τους φίλους της φωτογραφίας και τις φωτογραφικές ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα, την Κατερίνη και τις γύρω περιοχές οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την Κατερίνη αυθημερόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 14/5 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή φωτογραφική εξόρμηση και ξενάγηση στην πόλη. Το σημείο συνάντησης μας ορίζεται στις 14/5/22, ώρα 10:15, στην Πλατεία Ελευθερίας και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.
Ανυπομονούμε να περιπλανηθούμε παρέα στην υπέροχη Κατερίνη, να γνωριστούμε, να ανακαλύψουμε τους φωτογραφικούς θησαυρούς της και να ζήσουμε μαζί ένα αξέχαστο τριήμερο!

Facebook: Greek Instagramers Events
Instagram: @GR_Events
www.grevents.gr