Ο Ρένος Κωστόπουλος είναι φωτογράφος Fine Art με έδρα την Κατερίνη, Πιερίας. Ξεκίνησε ως χομπίστας το 2014. Πειραματιζόμενος σχεδόν σε κάθε πτυχή της φωτογραφίας, κατέληξε να εργάζεται κυρίως σε τοπία και πορτρέτα. Το 2019 ξεκίνησε να ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο.

Χρησιμοποιεί τεχνική μακράς έκθεσης καθώς υπάρχει μια βαθιά σχέση με το νερό και τη θάλασσα από τα οποία αντλεί τα θέματά του. Βαθιά επηρεασμένος επίσης από τον μινιμαλισμό επιλέγει καθαρά και ήσυχα κάδρα με όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες. Ο ελαφρύς χρωματισμός, σχεδόν μονοχρωμία, είναι η προτιμότερη τεχνική απόδοσης, αλλά το ασπρόμαυρο δεν απορρίπτεται καθόλου επίσης. Οι υφές τείνουν να λείπουν από τις περισσότερες εικόνες του προκειμένου να δώσουν πρόσθετη δύναμη στο θέμα. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, η ανυπακοή στους κανόνες τείνει να γίνεται κανόνας με ευελιξία και όπως του ταιριάζει σε κάθε περίπτωση.

Ο Ρένος Κωστόπουλος είναι φωτογράφος Fine Art με έδρα την Κατερίνη, Πιερίας. Ξεκίνησε ως χομπίστας το 2014.

Πειραματιζόμενος σχεδόν σε κάθε πτυχή της φωτογραφίας, κατέληξε να εργάζεται κυρίως σε τοπία και πορτρέτα. Το 2019 ξεκίνησε να ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο.

Χρησιμοποιεί τεχνική μακράς έκθεσης καθώς υπάρχει μια βαθιά σχέση με το νερό και τη θάλασσα από τα οποία αντλεί τα θέματά του. Βαθιά επηρεασμένος επίσης από τον μινιμαλισμό επιλέγει καθαρά και ήσυχα κάδρα με όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες. Ο ελαφρύς χρωματισμός, σχεδόν μονόχρωμια, είναι η προτιμότερη τεχνική απόδοσης, αλλά το ασπρόμαυρο

δεν απορρίπτεται καθόλου επίσης. Οι υφές τείνουν να λείπουν από τις περισσότερες εικόνες του προκειμένου να δώσουν πρόσθετη δύναμη στο θέμα. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, η ανυπακοή στους κανόνες τείνει να γίνεται κανόνας με ευελιξία και όπως του ταιριάζει σε κάθε περίπτωση.