ΕΝΑΡΞΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ 2024
ΛΗΞΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Το Σάββατο, 25 Μαϊου 2024 στις 19:00, η φωτογραφική ομάδα Ίριδα Ε.Π.Μ. διετέλεσε τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα «Μινιμαλισμός» στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου).

Στο πλαίσιο των εαρινών ημερών της Εστίας Πιερίδων Μουσών για άλλη μια φορά η φωτογραφική εφορία του συλλόγου μας έδειξε το αξιόλογο έργο της. Οκτώ φωτογράφοι της πόλης μας εργάστηκαν και παρουσιάζουν ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο την «τέχνη της αφαίρεσης» με μέσο φυσικά τη φωτογραφία. Είδαμε φωτογραφίες εμπνευσμένες από τη φύση, την αρχιτεκτονική, τον άνθρωπο ακόμα και από άψυχα αντικείμενα όπου επί του συνόλου μας εντυπωσίασαν θετικά.

Η έκθεση θα διαρκέσει εννέα ημέρες και σας προτρέπουμε να την επισκεφθείτε δίνοντας λίγο από το χρόνο σας σε μια εξαιρετική προσπάθεια αξιόλογων φωτογράφων να σας αγγίξουν με το έργο τους.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε να είναι πάντοτε έτσι δημιουργικοί και γεμάτοι διάθεση διότι από τον πολιτισμό κερδίζουμε όλοι.