Κείμενο - Φωτογραφίες
Χάρης Πουρουζίδης

Η έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Καμπύλες” της φωτογραφικής ομάδας Ίριδα Ε.Π.Μ. έκανε τα εγκαίνια της στην Αστική Σχολή Κατερίνης το περασμένο Σάββατο 27/05/2023.

Εννέα φωτογράφοι της πόλης μας εκθέτουν 54 φωτογραφίες, ο καθένας με μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ματιά πάνω στο θέμα καμπύλες. Άρτια τεχνικά δομημένες με διαφορετική προσέγγιση πάνω στο αντικείμενο δίνουν μια ευχάριστη πνοή τέχνης με την αισθητική τους στον θεατή. Επιμελώς τοποθετημένες με καλαισθησία μας δείχνουν ότι η ομάδα της Ίριδας αρχίζει να ωριμάζει μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο αδράνειας, τόσο στο χώρο των δράσεων όσο και στο καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη με πλήθος κόσμου όπου ήρθε και τίμησε τους καλλιτέχνες δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στα έργα. Στα πηγαδάκια οι συζητήσεις που ακούγονταν είχαν να κάνουν με τις φωτογραφίες αλλά και με τη φωτογραφική τέχνη πράγμα που δείχνει πόσο αγκάλιασε ο κόσμος την έκθεση που τόσο κέντρισε το ενδιαφέρον του.

Ο νέος έφορος της Ίριδας Παντελής Αϊναλής έκανε μια σύντομη ομιλία όπου ευχαρίστησε τον κόσμο και δήλωσε παρόν, τόσο με το φωτογραφικό του έργο, όσο και με την πλήρη προσωπική του υποστήριξη και φροντίδα για την φωτογραφική ομάδα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην έκθεση όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τις μέρες και ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

Διάρκεια Έκθεσης
27 Απριλίου έως 05 Ιουνίου 2023

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00-14:00 &
18:00 – 21:00